Viisi Suurinta

Ahventa Ratkaisee

Kilpailuaika on 22.1. - 27.3.

Ruoto sponsor

Suomen hauskimmat kalastuskisat – jännitystä koko kaudelle!

Pilkkiliiga on yksi Kalastusliigojen kilpailusta, joissa voit kalastaa yksin tai joukkueena vapaavalintaisessa vesistössä. Kilpailualueena on koko Suomi. Joukkueen jäsenet voivat hajaantua kalastamaan eri puolelle Suomea oman aikataulunsa mukaisesti. Koko viikonloppu kovaa kalastusta kavereiden kanssa tai ehkäpä parin tunnin iltapisto yksin? Seuraa jännittäviä hetkiä reaaliaikaisessa tulosseurannassa!

Näin homma toimii!

  1. Kokoa joukkue. Voit kalastaa yksin tai kahden kaverisi kanssa.
  2. Keksi vetävä nimi joukkueelle.
  3. Ilmoittaudu mukaan.
  4. Kalastamaan!
  5. Ilmoita saaliisi tälle sivulle.
  6. Seuraa tuloksia reaaliaikaisesti.

22.1. JS Fishing 34cm

Vuoden 2022 Pilkkiliiga kairaistiin tänään komeasti käyntiin 34cm ahvenella. Ripeistä otteista vastasi JS Fishing -joukkue, joka raportoi kisan ensimmäisen kalan ennen kuin auringon nousukiito oli päässyt edes kunnolla vauhtiin. Onnittelut, aikainen tiimi ekan nappaa!


Kalakuvia Instassa

Ota haltuun Canal Outdoorin Insta-tili! Nostamme sinne esiin Liigojen osallistujien kaloja, joita poimimme postaamistanne saalisraporteista.

Käy Sivulla

PilkkiLiigan mittatarra

Tällaisia mittatarroja lähetetään kaikille osallistujille. Jos tarrasi ei saavu ennen kalastusreissuasi, ei ongelmaa. Voit raportoida kalasi omalla mitalla kunnes saat virallisen mitan.


12.1. Mikä on PilkkiLiiga? Lue juttu Kalastus.com-sivulta

Käy Sivulla

Pilkkiliiga käynnistyy 22.1.

Vuosi 2022 käynnistetään PilkkiLiigalla! Mittatarroja alamme toimittamaan 14.1. alkaen, joten saat tarrasi ajoissa, kun ilmoittaudut pian. Jos liiga on ehtinyt alkaa ennen kuin olet saanut virallisen tarrasi, ei hätää! Nimittäin vanhaan malliin voit mitata kalasi omalla mitalla ennen virallisen mittatarran saapumista.


Kalastus Logo
Kalastus Kanava Logo
Kalastus.com Logo